Nova iskustva za Sklopy tim

Bili smo u Mariboru na „Podim“ konferenciji, „Startup Weekend Novi Sad“  i ZIP- zagrebačkom inkubatoru preduzetništva!

Podim konferencija

1
Nenad i Tatjana Vasić, i članovi Inovacionog Centra Banja Luka
2
Sa „Podim conference“ Maribor

U sklopu nagrade „Stratup akademije“  pobjednici iz Mostara, Tuzle i Banja Luke  učestvovali smo da dvodnevnoj Podim konferenciji u Mariboru.

Dobili smo priliku da saznamo najnovije informacije o napredcima i povoljnom poslovnom okruženju prvenstveno u (Austriji,Italiji i Sloveniji), a takođe smo upoznati s trenutnim svjetskim tokovima u oblastima preduzetništva ,te kako  stvariti i upravljati  profitabilnom kompanijom.

Razgovarali smo i družili se s investitorima , govornicima i ostalim učesnicima koji su veoma prijateljski govorili o svom iskustvu i uspjesima.

S nekim smo ostali u kontaktima s ciljem da ostvarimo uspješnu saradnju.

Startup Weekend Novi Sad

3
Svakako jedno novo i lijepo iskustvo.

Startup Weekend je jedan od novih trendova u svijetu. Preporučujemo ga svakom ko ima dobru ideju i želju za timski rad .

Čak i ukoliko nemate tim to je mjesto gdje se skupi dobra ekipa zainteresovana za vašu ideju i spremna je da radi na njenom ostvarenju jedan vikend ili do samog ostvarenja ukoliko se svi slože.

Sjajni mentori s dugogodišnjim iskustvom u mentorstvu ili vođenju uspješnih firmi su tu da pomognu razvoj ideje i usmjeravanju nas na pravi put.

4

 

ZIP-zagrebački inkubator preduzetništva

Naše poslovne ideje predstavili smo članovima ZIP-a (zagrebačkog inkubatora praduzetništva) i najboljim od njihovih stanara koji su stekli dosta znanja i nakon kratkog perioda ostvarili velik uspjeh .

5

Takođe su oni podijelili svoja iskustva sa nama, naročito njihovi mentori i osnivači inkubatora, otvoreno izrazivši simpatije prema našim igračkama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *