O nama

U današnjem svijetu, kada se susrećemo sa podacima da djeca, čak od malih nogu provode u prosjeku i do 5 sati dnevno gledajući u ekrane, kao i da je 95% igračaka na našem tržištu izrađeno od plastike upitne zdravstvene sigurnosti, postalo je zaista neophodno povećati svijest roditelja o opasnosti ovih poražavajućih cifara, ali i pružiti djeci korisnu i zdravu alternativu koja će im biti dovoljno zanimljiva, ali i korisna u njihovom razvoju.

S tim na umu, napravili smo Sklopy Toys – edukativne igračke izrađene od potpuno prirodnih materijala (drvo, boje na vodenoj bazi, pamuk), koje će vašem djetetu pomoći u razvoju onda kada mu je najviše potrebno – u predškolskom i školskom uzrastu.

Počevši od više vrsta voćkica, preko tablica, i mnogih drugih proizvoda, naše igračke su dizajnirane tako da Vašem djetetu pomažu u razvoju kreativnosti i inteligencije, ali i motorike šake.

Kako to postižemo

Ime Sklopy, samo po sebi ovo opisuje. Danas će vaše dijete sklopiti jedan oblik, da bi to sutra bio neki potpuno drugi. I broj različitih kombinacija je zaista ogroman.

Izradom različitih oblika, dijete razvija svoju kreativnost i maštu.

Naša vizija

Naša vizija je da nastavimo kreirati korisne edukativne igračke koje stimulišu razvoj djeteta, održavajući visok kvalitet finalnog proizvoda i sam ekološki aspekt naših igračaka.

Vaš Sklopy Toys – Tatjana i Nenad Vasić.