Sklopy Toys dobio podršku Opštine Teslić

26. januara ove godine upriličen nam je prijem kod načelnika opštine Teslić dr. Milana Miličevića s ciljem da se pomogne na usavršavanju i plasiranju naših edukativnih igračaka koje su se tokom vremena pokazale vrlo zabavne i korisne za razvoj dječije mašte, pokretljivosti i inteligencije .

Drago nam je što smo mogli da predstavimo svoj dosadašnji rad i uspjehe koje smo ostvarili, naročito što smo u opštini Teslić, koja je među prvim u Republici Srpskoj i ima i osnažuje kapacitete za privredni razvoj!

Takođe smo razgovarali s predstavnicima odjeljenja za privredu i društveni razvoj opštine, te dobili konkretne i korisne odgovore i smijernice važne za nastavak rada.

Na kraju smo završili razgovor obostranim zadovoljstvom uz obećanje načelnika da ćemo imati podršku opštine na predstojećim takmičenjima iz oblasti inovacija i preduzetništva. Takođe će pomoći u plasiranju proizvoda u lokalnoj zajednici u oblasti udruženja za djecu s poteškoćama u razvoju i ustanova za predškolskih razvoj djece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *