Ubjedljiva pobjeda na „Startup akademiji“!

sklopy1Ovo je jedan dokaz da se poštenim trudom, radom, znanjem, kreativnošću i slogom može ostvariti uspjeh i na našim prostorima ili bar jedan dio kojem mi kao tim težimo!
Vaučer od 10 000KM nakon trećeg učešća na takmičenjima edukativnog karaktera realizovanog od strane Inovacionog Centra Banja Luka i Norveške ambasade je stigao u naše ruke.
Prošlo je 10 mjeseci od kad smo otišli u „ICBL“ i predstavili naše prvobitne ideje. Te ideje smo s vremenom uz pomoć dobrih ljudi tamo kao i mentora iz zemalja regiona usavršili do te mjere da i žiri kao i mi smatra da možemo da osnujemo firmu i započnemo s proizvodnjom.
Ni jednog trenutka nismo ni posumnjali u naše sposobnosti i uspjeli smo da ostvarimo korak dalje u ostvarenju našeg sna.
Ova nagrada biće nam od velike koristi da započnemo proces. Takođe je uslovljena otvaranjem firme što od nas zahtijeva ozbiljnost kako u pogledu pravilnog investiranja tako i stavljanje jasnih ciljeva za budućnost koje mi već naravno od samog početka imamo.
Važno je i napomenuti da to nije jedina nagrada. Uz vaučer dobili smo kancelariju u „ICBL-u“ i ušli u njihov poslovni inkubator tj. imaćemo njihovu direktnu podršku pri pronalaženju partnera i poboljšanju naših sposobnosti.
Tu je prisustvovao i jedan član naših partnera, Gradimir Stanković iz Teslića, suosnivač agencije za digitalni marketing DigiVox, koji su nam velika podrška.
Nakon ovog odlazimo Podim conference u Mariboru, u Zagreb, kao i na Startup Weekend Novi Sad , zajedno sa ekipom iz ICBL-a, gdje ćemo imati priliku predstaviti svoje ideje i učestvovati na radionicama sa svjetski poznatim mentorima.

 

sklopy2
Na ovoj slici smo mi s pobjednicima prve „Startup akademije“, firmom “MEDIA LAB”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *